Ordning är halva sanningen, som man brukar säga. För att integrera denna ordning i din dagliga verkstads- och byggplatsrutin erbjuder vi dig skräddarsydda organisationssystem och lagringstjänster. Så att du får mer tid över till det väsentliga.

FÖRCH VARO - säker, ekonomisk, flexibel

Förutom en snygg och säker förvaring i verkstaden eller i ditt fordon på byggarbetsplatsen står effektivitet och ekonomi i fokus för vår VARO-systemidé. Därför erbjuder vi t ex VARO hyllsystem till en förmånlig hyreskostnad. Alla FÖRCH VARO systemkomponenter kan flexibelt anpassas i storlek och typ av utrustning till varje hantverkares behov - oavsett bransch och företagsstorlek.

 

VARO hyllsystem

Det variabla och utrymmessnåla hyllsystemet VARO byggs ihop av enskilda moduler till hylltorn. Efter en gemensam och individuell planering tar vi gärna över det inledande arbetet med uppställning, undanplockning och etikettering. Vi erbjuder VARO-hyllorna till ett förmånligt hyrespris och om du vill kan vi även ta hand om regelbunden schemaläggning enligt dina önskemål.

Mer om hyllsystemet VARO

VAROBOXX / VAROiBOXX

Övertyga dig själv om den enkla hanteringen, det robusta materialet och den slitstarka tillverkningen av våra VAROBOXXar. BOXXarna - även i olika storlekar - kan klickas ihop och staplas i bara några få steg. På så sätt är dina verktyg och material flexibelt och tydligt förpackade för användning på byggarbetsplatsen, säkert stuvade i fordonet och tydligt undanplockade på hyllan.

Till sortimenten VAROBOXX / VAROiBOXX

VAROMOBIL fordonsuppställning

VAROMOBIL fordonsutrustning har utvecklats speciellt för hantverkares byggarbetsplats- och monteringsfordon. De olika varianterna gör det möjligt att täcka de olika kraven från kunder och alla vanliga fordonsmärken. Den låga egenvikten möjliggör en högre nyttolast utan att behöva ge avkall på krocktestad hållfasthet och vridstyvhet.

Mer om VAROMOBIL fordonsutrustning

VAROMOVE

Vårt organisationssystem för din mobila arbetsstation ("MOVE") är en kombination av transportsystem, verkstadsvagn och mobil arbetsbänk för varierande och flexibel användning. De stapelbara och sammankopplingsbara funktionsmodulerna är helt kompatibla med våra VAROBOXXar och med fordonsutrustningen VAROMOBIL. Det innebär att du alltid har dina verktyg till hands och tillgängliga där du behöver dem.

Mer om VAROMOVE