Din produktivitet plus

Din verkstad är inredd exakt efter dina behov. Allt har sin plats och sin funktion. Din hand vet intuitivt var du ska hitta 17 mm-nyckeln. Denna ordning gör dig snabb att agera. Det säkerställer smidiga arbetsprocesser utan söktider - och därmed, i slutet av dagen, att du levererar i tid och pålitligt.

Mer ordning med ett system

Det är precis vad vi lovar dig med vår nya fordonsutrustning VAROMOBIL. Den förvandlar vägen till din verkstad och ditt fordon till en plats där du hittar istället för att leta.

Fördelar

Vi förlitar oss konsekvent på lättviktskonstruktion i aluminium för VAROMOBIL fordonsutrustning. Den låga egenvikten möjliggör en högre nyttolast och gör att ditt fordon kan köra till bensinpumpen med betydligt mindre törst. Ändå behöver du inte göra avkall på krocktestad hållfasthet och vridstyvhet. Dessutom är fordonsutrustningen 100 % återvinningsbar i slutet av sin livslängd tack vare dess högkvalitativa råmaterialbas.

  • Lättviktskonstruktion i aluminium
  • Korrosionsbeständighet
  • 100 % återvinningsbarhet
  • Rättslig säkerhet*
  • Testad styrka
  • 8 års garanti*

*Gäller endast vid installation av en officiell installationspartner.

Stödram

Den kraftiga aluminiumkonstruktionen finns i 6 höjder och 9 bredder.

Sidovägg

Den 1,5 mm tjocka sidopanelen används för att täcka sidan av inredningsblocket och gör det möjligt att montera ytterligare konsoler.

Hylla och bottenklaff

Fliken hjälper till att förvara lösa föremål på ett säkert sätt och kan fällas ned helt för enkel borttagning.

Hylla

Med en lastkapacitet på 40 till 60 kg beroende på version erbjuder hyllorna tillräckligt med utrymme och kan utrustas med halkskyddsmattor.

Lådor

Tack vare de kraftfulla fullutdragsskenorna kan lådorna bära mellan 40 och 80 kg, beroende på version, och kan fyllas flexibelt med halkskyddsmattor, plastlådor eller skumplastinsatser.

Tillbehörsdelar

Från patron- och burkhållare till alternativ för slang- och kabelfixering - vårt breda utbud av tillbehör möjliggör säker förvaring av föremål som behöver vara snabbt åtkomliga.

Hylla / tråg för långgods

Även långa föremål som rätblock eller vattenvagnar kan bekvämt förvaras i fordonsutrustningen tack vare det långa godstråget.

Lådor

Förutom de mindre displayförvaringsboxarna, som används för snabb och enkel uttagning, är systemet också kompatibelt för FÖRCH VAROBOXXar.

Fordonsklasser

5 moduler för små skåpbilar
8 moduler för medelstora skåpbilar
7 moduler för stora skåpbilar

Din väg till fordonsutrustning börjar med en enkel kontakt via din säljrådgivare, telefonförsäljning, ditt lokala FÖRCH-center eller direkt här via vårt kontaktformulär.