Teknisk support

Har du en teknisk fråga om en produkt eller en tillämpning? Våra experter hjälper dig gärna. De testar ju regelbundet våra produkter till det yttersta och är alltid uppdaterade när det gäller aktuella krav. För komplexa tillämpningar eller ett stort projekt besöker din säljkonsult dig gärna på plats tillsammans med en expert från vårt tekniska supportteam.

Kataloger och broschyrer

Bläddra i FÖRCH allmänkatalog eller i våra bransch-, produkt- och tjänstebroschyrer. I våra virtuella kataloger kan du placera dina önskade artiklar direkt i varukorgen genom att klicka på artikelnumret och på så sätt beställa dem mycket smidigt.

Till våra kataloger och broschyrer
Dokument och nedladdningar

Tekniska dokument och nedladdningar av våra datablad samt prestandadeklarationer eller EU-försäkran om överensstämmelse hittar du genom att söka direkt på respektive produkt. En samling dokument, t.ex. om hantering av farliga ämnen eller hud- och ögonskyddsplaner, finns här för dig att ladda ner.

Till nedladdningarna
Applikationsvideor

Du hittar många filmer om användning av FÖRCH-produkter enkelt genom att söka efter respektive produkt i vår webbshop. Inom kort hittar du en översikt över alla applikationsfilmer här.

Till översikten

Fokuserade ämnen

Bästa skyddet för varje motor

Säker under alla årstider. Skydd mot frost är bara en av många värdefulla egenskaper som ett kylarfrysmedel måste behärska idag. Moderna tillsatser skyddar också mot korrosion, förkalkning och bildning av ångbubblor året runt. Dessutom har de en smörjande och värmeavledande effekt. Våra kvalitetsprodukter kännetecknas av beprövad säkerhet och uppfyller alla krav och standarder i din fackhandel.